top of page

For oss er Kulina noe som manglet i hverdagen

Kulina er appen for deg som er glad i mat. Om du er profesjonell, hobbykokk eller bare på utkikk etter noe godt. Kulina er for alle.

Kulina samler mat-Norge

En platform for å vise frem egne oppskrifter og for å finne inspirasjon til matlagingen.

 

Én app, mye matglede.

Vi vil høre fra deg!

Kulina utvikler seg dag for dag i samarbeid med våre brukere. Bli med i teamet du også. Finner du feil? Er det noe du savner? Vet du hvordan skal Kulina se ut i fremtiden?

 

La oss løse det sammen.

Kontakt oss

Ikke nøl med å skrive til oss på. Vi svarer på alle tilbakemeldinger. 

Vi er Kulina

Henrik og Martin er brødre. Didrik, Stian og Jon er dataingeniører. En dag ringte brødrene til ingeniørene og presenterte idéen, men ingeniørene var tilfeldigvis allerede i gang med en lignende idé. Derfor slo vi oss sammen. Vi delte visjon. Mat skal samles ett sted der alle kan bidra med oppskriftene sine. 

 

Sammen begynte vi straks å skape Kulina. Det ble en lang vandretur; bratte skråninger, klarsyn på toppene, mørke skyer og sterk vind og plutselig solskinn. Didrik, Stian og Jon programmerer og drikker kaffe. Martin er den utrettelige apptesteren. Henrik er den gale (geniale?) idéutvikleren. Sammen sørger vi for at appen løfter vår felles visjon. 

 

Etter hvert trengte vi hjelp til veien videre. Vi gikk i dialog med matbloggere i hele Norge. De viste oss en ny sti. Basert på over 150 tilbakemeldinger har vi videreutviklet Kulina dag for dag i samarbeid med matbloggerne. Resultatet ble Kulina - folkets matapp. 

Bli med å videreutvikle Kulina du også!

Vår visjon

Vi demokratiserer oppskriftsmarkedet i Norge med den første brukerstyrte appen for matlaging, slik at alle kan bidra til å spre matglede.

For å realisere dette reiser Kulina fra kjøkken til kjøkken for å gjenoppdage glemte oppskrifter. Vi skaper folkets mat-app gjennom kontinuerlig dialog med brukerne, slik at alle enkelt skal kunne dele, lagre og finne oppskrifter og inspirasjon helt gratis. På denne måten sikrer vi at flere får glede av de gode oppskriftene i som lenge har vært gjemt i de norske hjem.

Våre verdier

📣 Demokratisk: I Kulina mener vi at alle kan lage mat og at alle kan vise frem maten de lager, enten de er profesjonelle kokker eller helt ferske på kjøkkenet. Alle har et forhold til mat, og vi ønsker å legge til rette for at alle som vil kan delta for å spre matglede. 

 

💬 Sosialt: Mat er i mange situasjoner det som knytter folk sammen og skaper samtaleemner. Vi i Kulina er sosiale mennesker som elsker mat, og derfor ønsker vi å skape et univers hvor brukerne kan knytte bånd over matlaging.

 

🎮 Lekent: Matlaging skal være gøy! Vi ønsker å være med på brukernes kulinariske reise hvor de får eksperimentere, utvide sansene, prøve og feile - vi dømmer ingen.

 

♻️ Bevisst: Som folkets mat-app må vi være lydhøre og ta bevisste valg for å skape den beste opplevelsen for brukerne våre. Derfor utvikler vi appen i tett dialog med våre brukere, slik at deres oppskrifter får skinne slik de fortjener.

bottom of page